Monday 17 May 2010

[own.adam] Despre Real

 Bayern a luat eventul... Real nu a luat nimic.
Marseille a luat eventul (parca),  Real 0.
Inter a luat eventul, Real se uita spre cer sa vada daca nu ploua cumva ca sa protejeze frezele jucatorilor.
Chelsea a luat eventul, Real vrea sa-l cumpere probabil pe Lampard.

Despre Real.
Daca iei o curea galbena de la cea mai buna firma italiana de curele -> Kaka
Daca iei apoi pantaloni englezesti de la cea mai cunoscuta firma englezeasca : CR7
Daca-ti cumperi cel mai scumpa camasa englezeasca : Xabi Alonso
Daca faci tot posibilul sa ai palarie franceza : Benzema
Daca te chinui sa obtii cei mai buni chiloti : spanioli (Albiol) si britanici (Arbeloa).
Daca le faci pe toate astea de mai sus sigur nu o sa te poti imbraca intr-o costumatie acceptabil estetic, placuta ochiului, unforma cromatic, comoda la piele ci o sa pari un gay penibil pe care orice bolnav sexual l-ar pofti pentru perversiuni.

Desi e un afacerist de succes Florentino Lopez trebuie sa scrie un tratat despre cum sa investesti 300 de milioane si sa nu ajungi nici macar sa mirosi un trofeu. De fapt au mirosit si ei unul, Atletico a trecut pe langa ei saptamana trecuta si astfel au mirosit si ei un trofeu anul asta.
Totusi e bine ca au investit,astia daca nu investeau erau acum in locul lui Valladolid.
Gandeste-te - 300 de milioane au investit ca Barcelona sa le dea doar 3 goluri, altfel cine stie cate bucati ar fi luat.
Si din chestia asta asta deduc ca e si mai slab fotbalul de azi....

Azi Real imi pare un club ca Bamboo-ul din Bucuresti,un club de fitze al fotbalului mondial unde baietii se intalnesc sa schimbe amintiri, sa danseze, sa isi arate frezele dar nu un club de fotbal si nici din greseala o echipa. E o garderoba scumpa, dezordonata, colorata dar o garderoba in care nici un articol nu are ceva in comun cu celalalt. E curios ca sunt vreo 70 mii de oameni care dau bani sa priveasca toata vrajeala asta!
Par toti o echipa de gay....
Altceva
Real este o colectie de porecle si de abrevieri.
De fapt, la Real cine nu are porecla (Pipita, CR7) e implicat intr-un scandal sexual (Benzema), isi bate sefii (Guti) sau isi face freza (Ramos) sau e bolnav psihic (Marcelo). Daca nu esti nici una din toate mai sus enumerate, daca esti normal si mai iti aduci aminte si de ceva fotbal inseamna ca ti se rezerva un loc pe banca, ca lui Raul.

Sigur, chiar daca ai porecle, chiar daca esti bolnav psihic sau regulezi minore poti juca bine fotbal dar ei dau impresia ca sunt o echipa de romani : fiecare dintre ei e un Raducoiu+Marica+Tanase+Mitea. Am ajuns la bani (Steaua)... sunt pe treaba mea, mi-ajunge cum sunt..

Daca a ajuns Kaka sa joace mai cu pasiune in clipurile promotionale decat in meciurile propriu zise inseamna ca trebuie neaparat sa vina emigrantul portughez de servici (Mourinho) sa spele cu mopul lucrurile. Jose chiar o face si a facut-o pe unde a mers. (Adriano, Vieira, Crespo, Ibrahimovic, Cruz, Mutu, altii) toti care au fost batrani sau lenesi (lenes nativ sau datorita cocainei) au fost nevoiti sa isi faca bagajele definitiv.

Semnalez altceva.
De antrenorul lui Atletico nu se scrie prea mult.
Nici de ala a lui Fulham sau Marseille.
van Gaal e cunoscut si e si mare actor de-asta e bagat in seama...

No comments: