Sunday 5 October 2008

[dinamo-online.net] CARATI-VA, daca aveti bun-simt!!!

scris in... 5 octombrie!

 Joi seara v-am dat creditul necesar pt ultima data....joi inspre dimineata am adormit insa greu cu durere in suflet si lacrimi in obraji. 

Vineri ne-am trezit cu uimire, in declaratii cretine, aceleasi cu iz de Champions League, competitie in care VOI nu aveti ce cauta.

CARATI-VA !!! Deoarece... 

Nicolae Badea 
Sub mandatul sau de CA al FCD, echipa a ajuns o rusine in Europa. Dintr-un brand cunoscut, Dinamo a ajuns pe locul 152, violata fiind, an de an, de tot felul de echipe ale caror nume sunt greu de pronuntat si scris.

Cristi Borcea 
mai bine de 10 ani ne pregateste pt Champions League. Si de mai bine de 10 ani, singurul rezultat este rusinea indurata an de an; niciodata din incompetenta sau lipsa de valoare ci intotdeauna din lipsa sansei, a arbitrajelor nefavorabile sau alinierii nefavorabile a planetelor.

Vasile Turcu 
Cercopitecul nu mai are nevoie de comentarii. O simpla poza este de ajuns.

Cristi Pulhac 
...gagicile, fitele si banii au fost mai importante decat cariera ta de fotbalist. Ai fi putut sa ajungi un cineva dar acum esti o nulitate absoluta. Ba mai mult, ar trebui ca si clubul sa-ti plateasca operatia de fractura de coloana pe care ti-a facut-o varful lui NEC in cele 2 meciuri.

Adrian Ropotan 
...in tine credeam cel mai mult. Aveai ceva din spiritul lui Catalin. Cu timpul insa, te-am ghicit atat noi cat si adversarii si arbitri: in afara de niste sarje kamikaze in terenul advers, incununate de fiecare data de niste caderi absolut grotesti, nu ai mai aratat nimic in ultimii 2 ani. 
Cu durere in suflet, tb sa-ti spunem adevarul in fata : nu ai valoare.

George Blay 
...your only quality is maybe that you have a big dick. Consequently, we suggest you a porn star carreer...good luck, far away from us!


No comments: